Smrček | Pernštejn 2023

Po roce jsme se opět dočkali dalšího dvoj-kola lukostřeleckých závodů ve Smrčku u Pernštejna – v sobotu 29. dubna proběhlo 7. kolo Českého Poháru a v neděli 30. dubna pak 1. kolo Moravského zemského poháru.

Celý víkend dopadnul ve výsledku skvěle, vše jsme zvládli ve zdraví a s úsměvem, pozitivní ohlasy se množí, což nás velice těší!!

I letos nám přibylo několik (občas lehce praštěných) novinek (loňského žraloka vystřídal v rybníce Jelen ), které rozhodně oživili atmosféru obou závodů a přinesly nevšední lukostřelecké zážitky.

Český pohár | sobota

Sobotní závod Českého poháru byl hlavně kvůli ne příliš příznivému počasí výzvou pro všechny účastníky závodu. Většinu času nám pršelo a zásoby bláta na trati a vody za krkem bylo opravdu dostatek. 🙂

Ale i přes nepřízeň počasí jsme vše zvládli se ctí a celkem se závodu zúčastnilo na 120 střelců.

Výsledky Sobotního závodu budou k dispozici na stránkách 3Darchery.cz

Moravský zemský pohár | neděle

Nedělní závod už byl trochu jiný příběh. 🙂 Počasí se výrazně zlepšilo, a boty ze sobotního závodu nám postupně uschly. 🙂

Na trať nedělního závodu vyrazilo okolo 190 střelců všech věkových skupin. Všichni závod úspěšně dokončili a dočkali se závěrečného vyhlášení.

Výsledky Nedělního závodu jsou k vidění ZDE.

„Vřelé díky“ patří vám všem!

Obrovský dík patří všem kteří se zapojili jakýmkoliv způsobem do organizace tohote krásného víkendu „v podhradí“. Je náročné akci takového rozsahu zorganizovat, o to větší radost máme, když se vše podaří.

A závěrem vřelé díky patří vám všem, kteří jste za námi na Smrček u Pernštejna přijeli. Pro Vás tyto závody jsou a bez Vás by to prostě nemělo smysl. Díky za úžasnou sportovní a přátelskou atmosféru, kterou jste po celou dobu vytvářeli.

Ahoj, lukostřelbě zdar… a zase přístě! 🙂

❤️

Vaše Odyssea